top of page

Duinbeestjes geeft u een persoonlijke en zeer kleurrijke impressie van het leven in het Haagse duin. Het boekje kost

€ 19,95 en u kunt het bestellen via info.bloeiendwestduinpark @gmail.com. U kunt daar ook terecht voor meer informatie. In de winkel is Duinbeestjes te verkrijgen bij Carla's (Savornin Lohmanplein) en Kaatje aan de Rein (Goudsbloemlaan). 

 

Duinbeestjes is het vervolg op het succesvolle Bloeiend Westduinpark en gaat over beestjes die leven in de duingebieden Meijendel, Westduinpark en Solleveld. De focus ligt met name op insecten als vlinders, libellen, sprinkhanen en zweefvliegen. U maakt kennis met een wonderlijke wereld van nimfen, imago’s, uitsluipen en paringswielen! Niet helemaal buiten beeld blijven amfibieën, reptielen en weekdieren. En omdat ze zo karakteristiek zijn voor de gebieden heb ik ook enkele vogels en zoogdieren opgenomen.

VOOR HET BOEKJE BLOEIEND WESTDUINPARK, ZIE HIERBENEDEN.  

Boek_BloeiendWestduinpark_Cover.jpg

Het boekje Bloeiend Westduinpark laat u op een toegankelijke manier kennis maken met de wilde planten die er groeien en bloeien. Aan de hand van foto’s en een beeldend verhaal volgt u de bloeicyclus van dit prachtige Haagse park gedurende het hele jaar. Het boekje kost € 19,95 en u kunt het bestellen via info.bloeiendwestduinpark @gmail.com. U kunt daar ook terecht voor meer informatie. In de winkel is Bloeiend Westuinpark te verkrijgen bij Carla's (Savornin Lohmanplein)!  

bottom of page